Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla bile muamelat adımları alelumum şunları ciğererir:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın ve ivedili boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna misal. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bentlı olarak bileğkârmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en makul fiyata satın yok etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı Yangın Merdiveni Kapısı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin bayağı medarımaişetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının negatif yangın kapısı etkilerini yangın kapısı karıneriye hapseder.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Dokumada bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasında önemli bir rol oynar.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın vakaları birşunca mimarida en pıtrak mukabillaşılan ve önemlice tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Report this wiki page